Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Ένα βιβλίο με ένα τίτλο που αρχίζει από Τ έρχεται!

Να λοιπόν που πλησιάζει η έκδοση ενός ακόμη βιβλίου μου. Τελικά δεν ξέρω ούτε εγώ η ίδια πως γίνεται και η έμπνευση δεν με έχει ακόμη εγκαταλείψει. Μετά από τόσους ήρωες και τόσο ξετύλιγμα ψυχής... Γιατί αυτό είναι ένα μυθιστόρημα. Ένα ξετύλιγμα ψυχής του συγγραφέα του, μια σκιαγράφηση συναισθημάτων και καρδιάς που βιώνει πρώτα ο δημιουργός, ευελπιστώντας πάντα να το μεταφέρει στον αναγνώστη.
Αυτό ήταν και για μένα το συγκεκριμένο. Τι ήταν εκείνο που με ενέπνευσε στο να το γράψω; Στην πραγματικότητα δεν μπορώ να θυμηθώ. Ίσως ένα τραγούδι, η μελωδία ταγκό που αναφέρω στο βιβλίο και που λατρεύω, η μυρωδιά ενός λουλουδιού, μια λέξη που άκουσα να ηχεί στα αυτιά μου. Μπορεί το χάραμα, το ηλιοβασίλεμα, ο άνεμος που χαϊδεύει τις φυλλωσιές.
Δεν ξέρω, μα δεν έχει και τόση σημασία. Σημασία έχει πως η έμπνευση με παρέσυρε και πάλι, όμοια με καταιγίδα, όπως κάνει συνήθως, άλλοτε ραπίζοντας με, με την ορμή της, κι άλλοτε χαϊδεύοντας με, με τα απαλά, αγγελικά της φτερά, πλημμυρίζοντας με, καθοδηγώντας με και βοηθώντας με να φτάσω ίσαμε το τέλος.
Σύντομα κοντά σας λοιπόν. Το νέο μου βιβλίο με ένα τίτλο που αρχίζει από Τ.

Το αγαπώ ήδη. Εύχομαι κι εσείς . Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: