Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Ο Άγγελος της Ομίχλης


Κυκλοφόρησε το νέο συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Μαρίας Προδρόμου «Ο Άγγελος της Ομίχλης»

Παρασυρμένη από την αγάπη της για την περιπέτεια η Κατερίνα ακολουθεί το φίλο της Στέφανο σε ένα μεγάλο ταξίδι στον βυθό του ελληνικού πελάγους, προκειμένου να τον βοηθήσει στην ανακάλυψη του ναυαγίου ενός φημισμένου πειρατή, ο οποίος έζησε τον 16ο αιώνα. Αυτά όμως που θα συμβούν στην πορεία θα την κάνουν να αντιληφθεί πως τα τερτίπια της μοίρας είναι προκαθορισμένα από την αρχή... Και πως κανείς δεν μπορεί να τ’ αποφύγει...

Πέφτοντας στα βαθιά, μπλε νερά του Αιγαίου η κοπέλα θα χαθεί... Και θα βρεθεί στην ακτή ενός πανέμορφου, ελληνικού νησιού, αναίσθητη, σε ένα μέρος όπου θα πρέπει, όχι μόνο να παίξει τη ζωή της κορώνα - γράμματα για να μπορέσει να επιβιώσει, μα και να γλυτώσει από ένα έρωτα απαγορευμένο και τελείως απρόσμενο που θα την κυριεύσει... Ένα έρωτα τόσο μαγικό και συνάμα μυστηριώδη, για τον οποίο δεν θα υπάρχει λογική...

10 σχόλια:

Eleana είπε...

Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για το νέο σας βιβλίο 'ο άγγελος της ομίχλης'. Είναι εξαιρετικό. Με ταξίδεψε πραγματικά. Κάθε επιτυχία και αναμένω τα επόμενα σας.

Μαρία Προδρόμου είπε...

Να σαι καλά Ελεάνα μου. Σε ευχαριστώ και εσένα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.

Βαθούλα είπε...

ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΜΕΙΩΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

Μαρία Προδρόμου είπε...

Σε ευχαριστώ κι εσένα Βαθούλα μου για τα καλά σου λόγια. Να σαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικό αριστούργημα το νέο σου βιβλίο αγαπητή κυρία Προδρόμου! Πάντα υπέροχη στις περιγραφές σου. Σε αγάπησα με τα δάκρυα δεν στέγνωσαν ποτέ, σε λάτρεψα με τον άγγελο της ομίχλης. Θερμά συγχαρητήρια!!!!

Ελευθερία Παπαχριστοφόρου

Μαρία Προδρόμου είπε...

Σε ευχαριστώ Ελευθερία μου για τα καλά σου λόγια. Να σαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Agapiti Maria exo diavasei ola sou ta vivlia. Pistevo alithina pos eisai mia apo tis kaliteres kipries siggrafeis kai eimai tis apopsis pos den exeis se tipota na zilepseis apo tin Pasxalia Traulou, Lena Manta klp. Ta vivlia sou einai iperoxa kai kratane ameioto to endiaferon os to telos taxideuontas pragmatika. Afou na fantasteis me eixe sineparei toso poli o aggelos tis omixlis,pou tautistika apisteuta me tin iroida.
Afou pigaina peripato stin kato pafo, sto limanaki kai nomiza pos tha evlepa apenanti mou to peiratiko karavi tou kosti kai tou kokkinogeni. Eisai eurimatiki ki exeis monadiki fantasia. Den xero ti allo na po. Sixaritiria... sixaritiria...
Agapiti maria exo omos mia aporia. Giati den dokimazeis na apeuthintheis se megalous ekdotikous oikous tis elladas gia na sou ekdosoun ta vivlia sou, opos psixogio kai allous? Mou fainetai periergo pou mia siggrafeas san esena kinitai mono stin kipro.
Skepsou to gia to epomeno kai pigaine. Alitheia pote tha to exoume sta xeria mas? Pragmatika anipomono. Kai poia tha einai i ipothesi tou?

Xilia euxaristo gia ta exairetika taxidia pou mou prosfereis mesa apo tin logotexniki grafi sou kai tis exairetikes sou istories


Elena apo Pegeia

Μαρία Προδρόμου είπε...

Έλενα μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Αληθινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Με συγκινεί αφάνταστα αυτή η αγάπη και ο θαυμασμός που διακρίνω στα λόγια σου. Και είναι αυτή η ίδια η αγάπη, εσένα μα και των υπόλοιπων αναγνωστών, που μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να γράφω.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κινηθεί καθόλου στην Ελλάδα γιατί προτιμώ ό,τι έχω να δώσω να το δώσω στην Κύπρο και μάλλον θα συνεχίσω να το κάνω, αφού τα επόμενα μου βιβλία πρόκειται να εκδοθούν από τον Εκδοτικό Οίκο Αναζητήσεις, ένα νέο οίκο τον οποίο έχει δημιουργήσει με πολύ αγάπη μια εξαιρετική Κύπρια συγγραφέας η Μαρία Στυλιανού. Αν μπεις στην ιστοσελίδα των Αναζητήσεων www,anazitiseis.com θα μπορέσεις να μάθεις περισσότερα.
Τώρα, όσον αφορά τα νέα μου βιβλία, το ένα είναι νεανικό, φανταστικό μυθιστόρημα και το άλλο, το οποίο ελπίζω να ολοκληρώσω σύντομα, απευθύνεται σε ενήλικες και αφορά την πραγματική ιστορία μιας κοπέλας τον καιρό του 1930 στην Κύπρο.

Σε ευχαριστώ και πάλι με όλη μου την ψυχή για την αγάπη σου

Ανώνυμος είπε...

Agapiti Maria
Ego pistevo pos einai krima na meneis mono stin Kipro. Grafeis toso kala kai oi istories pou epilegeis einai toso endiaferouses pou prepei ta vivlia sou na ta diabasei pollis perissoteros kosmos apo oti ta diavazei tora.

Tha ta perimeno pantos me anipomosia.

Elena apo Pegeia Pafos

Ευαγγελία Ευσταθίου είπε...

Σε βρήκα κι εδώ,Μαρία!Θα παραγγείλω μέσω internet τα βιβλία σου,γιατί δεν ξέρω αν θα τα βρω εκεί που πάω.Φιλιά πολλά!