Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Το βιβλίο "Λόγοι Μοναξιάς" στην πέμπτη του έκδοση


Το εξαιρετικό βιβλίο της αγαπημένης Γεωργίας Κακαλοπούλου βρίσκεται κιόλας στην πέμπτη του έκδοση! Συγχαρητήρια στην συγγραφέα! 

Λίγα για την υπόθεση:Η Φανή, δυνατή, ρεαλίστρια, αντιμετωπίζει τη ζωή με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια, θυσιάζοντας τα δικά της προσωπικά όνειρα. Αυτή είναι το στήριγμα της οικογένειάς της, κι όταν η μικρότερη αδελφή της η Λίτσα θα εγκαταλειφθεί από τον τυχοδιώκτη νεαρό με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη, η Φανή θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια κατάσταση εκτός ελέγχου. Στο μικρό χωριό όπου ζει η οικογένειά της, ο κόσμος είναι συντηρητικός, περίεργος, και τα ήθη του αυστηρά, και η παρουσία του Στέφανου, ενός διάσημου συγγραφέα θα χειροτερέψει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Ανάμεσα σ’ εκείνον και στη Φανή αναπτύσσεται ένα παράξενο συναίσθημα αντιπάθειας και έλξης. Όμως μια δραματική εξέλιξη στη ζωή της Λίτσας θα τους φέρει αναγκαστικά κοντά… Στο μεταξύ οι φήμες στο χωριό έχουν αρχίσει να δίνουν και να παίρνουν, και η Φανή είναι αναγκασμένη να πάρει τον δρόμο της φυγής… Μυστικά και δυνατά συναισθήματα, ανθρωπιά και κακία, μίσος και καλοσύνη, και μοναξιά... Όλοι έχουν να παλέψουν τελικά με τον εαυτό τους και με τη μοναξιά των ανέκφραστων συναισθημάτων…

2 σχόλια:

wing είπε...

ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!! ΘΕΕ ΜΟΥ! ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ! ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Μαρία Προδρόμου είπε...

Αδερφή μου αγαπημένηηη τώρα είδα κι εγω το σχόλιο σου εδω! Πάντα επιτυχίες να έχεις μέσα από την καρδιά μου!